Komentáře

Před / po: Vyčistěte a modernizujte malou kuchyň ze 70. let

Před / po: Vyčistěte a modernizujte malou kuchyň ze 70. let



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kuchyně a koupelna jsou nejdražšími položkami, pokud jde o renovaci interiéru. Mnoho bytů je stále vybaveno příslušenstvím z 60. a 70. let. Jedná se o pařížské prostředí, vybavené kuchyní příjemný povrch, ale tmavý a málo funkční. Nachází se ve výklenku otevřeného obývacího pokoje a skrývá se za impozantním barovým plánem, který brání instalaci televizní skříňky a knihovny v obývacím pokoji. Majitelé proto vyzvali architekty SieMatic, kuchyňského specialisty specializujícího se na špičkový nábytek na míru, aby přehodnotili jeho rozvržení a dodali celému modernímu doteku. Úspěšná sázka na Claru Pereiru, architekta odpovědného za projekt, který věděl, jak obnovit čistotu tohoto malého prostoru a chytře skrývat nevzhledné prvky.

Neposkvrněná kuchyně


před : Kuchyně otevřená do obývacího pokoje odhaluje tmavě zelené obklady stěn, stejně jako staromódní nábytek a nevzhledné prvky (popelnici a elektrický panel). Pokud jde o barvy, místnost vykazuje nedostatek vizuální koherence, která vyplývá z mnoha barev přítomných v místnosti. Rovněž je třeba zkontrolovat rozvržení: impozantní barový plán je ve srovnání s povrchem kuchyně nepřiměřený. Cedernier zároveň zasahuje do obývacího pokoje, čímž brání instalaci televizního / knihovního prostoru.
po : Clara Pereira zvolila odstranění baru a prodloužení jedné ze dvou stěn, aby se ušetřil prostor věnovaný úložišti na straně obývacího pokoje a obývacího pokoje. Umístění elektroměru EDF bylo změněno a odpadní skluz je zapojen, aby se vytvořil prostor pro čistý a harmonický celek. Barvy zmizely ve prospěch bílé, přerušované několika dotekmi světle šedé.

Odstranění dveří k vyplnění volného prostoru


před : Přístup do kuchyně je přes dveře vedoucí přímo do chodby, velmi málo využívané, protože kuchyně je otevřená do obývacího pokoje. Tato dvojitá položka, zcela nevyužitá, představuje významnou ztrátu prostoru. po : Dveře umožňující přístup do kuchyně ze vchodu byly zavřené. Prázdné místo se nyní používá k integraci chladničky ukryté ve skříni a skříní pro uložení nádobí.

Špičkové materiály


před : Kuchyně nemá zvláštní styl a zůstává zařízena velmi klasickým způsobem. Chybí skladování a dostatečné osvětlení. po : Majitelé si vybrali model SieMatic bez úchytů, laminát S2K v bílé lotosové barvě. S rukama a základnami z nerezové oceli, integrovaným LED osvětlením pod vysokými jednotkami, lakovanými skleněnými záplatami a betonovou keramickou pracovní deskou je nová kuchyň zcela v souladu s dobou. Směs Zen a současných stylů dokonale ladí s neposkvrněnou atmosférou bytu, který se nyní koupe v přirozeném světle, desetinásobně zvýšeným bělostí stěn a nábytku. www.siematic.fr