Tipy

Před / po: renovace pařížského bytu o ploše 80 m2

Před / po: renovace pařížského bytu o ploše 80 m2


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Laurence Garrisson zrekonstruovala tento byt v půdním a průmyslovém duchu kresbou na velkém dílně ve stylu obývacího pokoje. Z tohoto 80 m2 umístěného v centru Paříže musel dekoratér agentury La Décorruptible přehodnotit svazky a vytvořit dva nezávislé prostory: třípokojovou místnost, ve které jsme si museli představit kuchyň a studio, ve kterém jsme museli vytvořit koupelna ve skříni. Výsledkem je trend! povrch : 80m2 rozděleno do 15m2 studia a 3-pokojového bytu o 65m2 rozpočet : 40 000 EUR práce a 20 000 EUR dodávek

Průmyslový veletrh


před : Tento obývací pokoj bez dekorace má výhodu velkého světla díky velkému oknu. Postrádá jen trochu příslušenství, aby bylo nahoře! po : Po rekonstrukci je kuchyně pozvána v obývacím pokoji s pěkným dřevěným barem velmi praktickým. Pokud jde o výzdobu, hraje si s průmyslovým stylem „díky krásnému recyklovanému konferenčnímu stolku“ a pohovkou ve střízlivé barvě. To, co nás nejvíce oslovuje: okenní parapet, který byl natřen černou barvou, zvýrazňuje umělecké studiové efekty.

Grafická místnost


před : Bílá od podlahy ke stropu, tato místnost vyžaduje pouze jednu věc: trochu barvy a teplo! po : Díky tapetě Bayadère v odstínech červené a šedé získává tato místnost zcela nový vzhled. Také se nám líbí velmi moderní závěsné noční stolky, které mu dodávají vzhled hotelového pokoje.

Zeleninová koupelna


před : Díky své skromné ​​marnivosti tato koupelna sní o doteku novosti. Pokud jde o jeho malé zrcadlo, nedělá přípravu ráno velmi praktickým! po : Malé zelené dlaždice byly udržovány, aby udržely tuto vegetativní atmosféru. Neprůhledný závěs nahradila sprchová zástěna a vedle vany byl nainstalován modernější dřevěný dřevěný umyvadlo. Konečně velké zrcadlo dělá vše mnohem funkčnějším!

Přirozená místnost


před : Se svým šatníkem, stěnou regálů a rozkládací pohovkou se tato místnost zdá být přetížená! Atmosféru očistí malá organizace a méně těžký nábytek. po : Jakmile je přehledný veškerý nábytek, tato místnost dýchá! Záclona skrývá šatnu, zatímco na zadní stěně došlo k velké posteli. A konečně, pěkně louverovaná čelní deska a proutěné křeslo přidávají požadovanou přirozenou atmosféru.

Funkční studio


před : Zdá se, že toto studio 15m2 potřebuje skladování. Co se týče velkého modrého závoje, jasně brání světlu v provádění jeho práce! po : Jakmile je okno vyčištěno a orámováno teplými fialovými závěsy, atmosféra je mnohem lehčí. Na pravé straně bytu se odehrává velmi funkční kuchyňská část a na levé straně je obývací prostor, kde je velká rohová pohovka. Laurence Garrisson, designérský dekoratér //www.ladecorruptible.com/