Ostatní

Před / Po: Vytvořte spojení mezi domem a zahradou díky terase

Před / Po: Vytvořte spojení mezi domem a zahradou díky terase


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Po přeměně špatně fungujícího statku Norman na moderní a přátelské místo k životu se majitelé této okouzlující sekundární rezidence v Eure vydali na terasu. Nápad? Vytvořte spojení mezi domem a zahradou, ale také umět co nejlépe využít jejich zahradu a výhled, a přitom dále modernizovat budovu. Zakladatelka architektů a designérů interiérů agentury Garance Touch, Fabienne Pujol, opět souhlasila s prací. Je na počátku aranžmá, nápadů na výzdobu a výběru barev. Objevte krok za krokem vznik venkovního obytného prostoru! Oblast: Terasa 30 m² - zahrada 1000 m² Rozpočet: 8 500 € bez daně za vytvoření terasy, osvětlení, zahradní nábytek a venkovní dekorační doplňky

Skládání s normanským longère


Před: Původním projektem bylo přeměnit stěží funkční altán na moderní a přátelské místo k životu. Statek Norman měří 15 metrů na šířku a 3,5 metrů na šířku. Statek Norman obklopuje neatraktivní a hlučný štěrk.
Po: Jedním z hlavních přání majitelů bylo udržet vnější vzhled statku, aby nedošlo ke ztrátě kouzla a autentičnosti domu. Malá svislá okna a vnější schodiště (které poskytuje přístup do podkroví) proto zůstaly zachovány.

Zděná terasa, která se mísí s krajinou


Před: Architektura rezidence musela být kompletně rehabilitována, protože byla opuštěna od roku 1970. Bylo proto nutné navrhnout terasu v souladu s tímto novým vzhledem a zároveň dát povrchu modernost. Agentura Garance Touch navíc musela navrhnout terasu na základě již existující zahrady.
Po: Terasa se nachází na dvou třetinách longère. Pochopte od předních dveří domu až k patě venkovního schodiště o délce 10 metrů. Vytvoření terasy bylo navrženo Fabienne Pujolem pro usnadnění přístupu do podkroví. Vlastníci chtěli udělat ze svého podkroví obývací pokoj tím, že vybavili dvě ložnice, čtecí koutek a vodní bod. Před nalitím betonové desky byla instalována geotextilie, aby se zabránilo jakémukoli zvýšení vlhkosti. Terasa byla vyrobena z červených cihel, které připomínaly kódy statku. Nakonec byl přidán zahradní nábytek a slunečník od značky Les Jardins a svítidla Roger Pradier v rezivém provedení.

Osvěžte zahradu


Před: Majitelé chtěli obnovit svou zahradu, která byla v průběhu času opotřebována. Aby to bylo živější a méně rovné, zavolali tedy agenturu Garance Touch a uvedli, že chtějí získat dekorativní atmosféru odpovídající stylu farmy.

Po: Fabienne Pujol měl dobrý nápad vytvořit různé květované prostory v oblých tvarech. Efektivně, vizuálně, to okamžitě přeruší přímé linie povrchu. Co se týče dekorace, byly již přítomné zinkové pánve odkloněny od původního použití k výrobě květinových vany nebo pánví. Kromě toho je zde buben na místo přeměněný v rohový aperitiv, ideální pro léto! Fabienne Pujol, Garance Touch Agency

Podívejte se na naše video: 4 styly teras

Všechna zahradní videa



Komentáře:

  1. Maccoll

    In this something is excellent idea, we maintain.

  2. Dazil

    Dobře, tento skvělý nápad musí být záměrně

  3. Hai

    Někdo má písmeno alexia)))))

  4. Kazrajinn

    Něco je v tom. Díky za informace. Nevěděl jsem to.

  5. Gubei

    Sorry, no to this paragraph .....



Napište zprávu